Hoppa till innehåll

Slagthuset 1

På ett av Malmös mest attraktiva läge nära både stadskärna och centralstation ligger Slagthuset som erbjuder flexibla kontor med utsikt över staden.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Slagthuset 1

 • Lokalarea (LOA):

  26 462

 • Stad:

  Malmö

 • Garage

  Ja

 • Mötesrum

  Ja

 • Café

  Ja

 • Restaurang i huset

  Ja

 • Parkeringsmöjligheter

  Goda

 • Reception

  Ja

Vi gör plats till er i Slagthuset!

Under året som gått har Slagthuset genomgått en interiör renovering och fått ett ansiktslyft. I bottenplan har det öppnats upp för liv och rörelse med co-workingytor, café och mötesrum i olika storlekar. Här kan vi erbjuda kontorslokaler i olika storlekar mellan 270-1400 kvm som kan totalrenoveras efter era behov och önskemål. Ett plan eller två plan med trappa mellan, ni bestämmer vad som passar er verksamhet bäst, vi ger er möjlighet att sammankoppla två plan om ni så önskar. De övre våningsplanen bjuder dessutom på fantastisk utsikt över staden. En utsikt svår att motstå.

Slagthuset är en del av Nyhamnen - Malmös nya stadsdel. Området håller just nu på att förvandlas från gammalt industriområde till en grönskande och havsnära stadsdel. Nyhamnen har redan börjat sin utveckling med ett antal nya fastigheter och när området är klart kommer det innefatta både bostäder, kontor, skolor och parker.

Med kontor i Slagthuset får ni möjlighet att ta plats i ett av Malmös mest spännande områden – Nyhamnen – i en av Malmös mest kända fastigheter. Huset har under året fått ett rejält lyft och nytt liv. Här kan vi erbjuda er lokaler med möjlighet att anpassa dem så att de passar er verksamhet.

Sofie Karlsryd, fastighetschef Malmö centrum
Sofie Karlsryd, fastighetschef Malmö centrum

Om fastigheten

Slagthuset är en del av Nyhamnen - Malmös nya stadsdel. Huset har under året fått ett rejält lyft och nytt liv då det genomgått en interiör renovering det senaste året.

Service

I fastigheten finns det möjlighet att hyra konferensrum och mötesrum i olika storlekar. Gemensam reception finns för huset. Dessutom finns det ett café i bottenplan. I närområdet finns gymkedjan Nordic Wellness och med Malmö C som närmsta granne har man även ett stort utbud av lunchrestauranger och annan service rakt över gatan.
Kommunikation

Med centralstationen rakt över gatan har man det perfekta läget för att nå all kommunikation. Där utgår all tågtrafik för att snabbt komma vidare både uppåt i landet men även snabbt över sundet till Danmark och resten av världen. De flesta regionbussarna och stadsbussarna utgår också från Malmö C vilket gör det enkelt att pendla till och från Slagthuset.

Kommer du med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontorslokal med extra takhöjd

Carlsgatan 12A

+2

Kontorslokal med extra takhöjd

Unik etagelokal högst upp i Slagthuset

Carlsgatan 12A

+2

Unik etagelokal högst upp i Slagthuset

Modernt, fräscht och rymligt kontor nära Malmö C

Carlsgatan 12A

+2

Modernt, fräscht och rymligt kontor nära Malmö C

Karta

Slagthuset ligger på ett av Malmös mest centrumnära läge bara ett stenkast från centralstationen och stadskärnan.

Om området

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Sofie Karlsryd

Sofie Karlsryd

Fastighetschef
040-690 57 94
Skicka e-post
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post