Hoppa till innehåll
Sirius 3, fastighet med butikslokaler och kontor i Malmö centrum

Sirius

På bästa läge ligger fastigheten Sirius 3. Byggt 2017 med hög teknisk standard och miljöcertifiering Guld.

Om fastigheten

Fastigheten Sirius, som ligger granne med Slagthuset, byggdes 2017 och är miljöcertifierad enligt den högsta standarden - Guld. Den svarta tegelfasaden har en vacker plåt runt entrén som ger ett imponerande intryck.

I bottenplan ligger dusch och omklädningsrum samt lunchrestaurang och några mindre butiksytor. Fastigheten innehåller mötesrum i olika storlekar där det största konferensrummet rymmer ca 70 personer. Garage finns i källarplan.

Närheten till Malmö C, den nybyggda Tingsrätten och till stadens centrala delar innebär ett attraktivt läge.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad med betyget Guld.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Det finns en lunchrestaurang i fastigheten samt konferensmöjligheter.
Utbudet av lunchrestauranger är stort i närområdet. Malmös centrala delar nås inom några minuters promenad och bjuder på all tänkbar service.

Kommunikation

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Det är enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Parkeringsmöjligheterna i området är mycket goda.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Sirius

 • Lokalarea (LOA):

  7 183

 • Stad:

  Malmö

 • Garage

  Ja

 • Restaurang

  Ja

 • Mötesrum

  Ja

 • Fastighetsbeteckning

  Sirius 3

Letar du kontor i Malmö?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt kontorslösning till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga kontor.

Våra lediga kontor i Malmö

Karta

Hitta till Carlsgatan 14 i Malmö. 

Om området

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Stefan Eklöf

Stefan Eklöf

Fastighetschef
040-690 57 50
Gör intresseanmälan
Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.