Fin kontorslokal på bästa läge i Malmö

Baltzarsgatan 30

Centrum, Malmö

På bästa läge i Malmö ligger denna fina kontorslokal. Lokalen är väldisponerad med öppen planlösning för ca. 6-10 arbetsplatser. Utöver detta finns två mötesrum och ett större arbetsrum som även kan användas som konferensrum. Ytskikten är moderna med ett fint parkettgolv och trevligt pentry.

Fastigheten ligger på ett pulserande läge mitt i centrum på ett av Malmös mest exklusiva butiksstråk. Trivs man där det händer så är denna lokalen perfekt.

Tåg
Buss
Parkering
Exteriörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

I Malmös absoluta centrum, mitt på en av Malmös äldsta gator Södergatan, med rikt folkliv och stor genomströmning hittas Baltzarhuset. Fastigheten är en del av Malmös mest exklusiva butiksstråk och dess vackra glasfasad utgör en spektakulär kontrast mot de intilliggande sekelskifteshusen. Ett exklusivt alternativ för Dig som vill ha det bästa, utan kompromisser.

Läs mer om Sankt Jörgen 21
Exteriörbild

Kommunikationer

Bussförbindelser finns alldeles i närheten på Gustav Adolfs torg. Det tar ca 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringshus finns inom gångavstånd.

Service

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö, vilket gör utbudet av restauranger, caféer, butiker och övrigt service mycket stort och lättillgänglig

 

 

 

 

Liknande lokaler