Hoppa till innehåll
Neptun 6, kontorsfastighet i centrala Malmö med utsikt över Malmö Live och och västra Malmö

Neptun 6

Cityfastighet med kanal och park som närmaste grannar. Ett utmärkt val för företag som vill sitta i en central kontorsfastighet på lugnt läge.

Vy över fastigheten Neptun med kanalen i förgrunden.
Hörnet av fastigheten Neptun, med Malmö Live i bakgrunden.
Fastigheten Neptun med en väg i förgrunden och Kronprinsen i bakgrunden.

Om fastigheten

Vacker utsikt över kanalen

Ett stenkast från stadskärnan och med Gamla Väster runt knuten.  I huset finns kontor och en skola. Garage finns i källarplan. Fastigheten har flera ingångar och har en vacker utsikt över kanalen. 

Generöst ljusinsläpp

Huset har sex våningsplan med entréer från både Västergatan och Slottsgatan. De många fönsterpartierna ger kontorsytorna ett generöst ljusinsläpp. Det finns två takterrasser med härlig utsikt, som används av en hyresgäst. 

Det finns ett litet garage i fastigheten för bilar och cyklar.

Service

Restauranger och caféer finns i området. Inom 5 -10 minuters promenad når du Malmös stadskärna, med stort urval av butiker, restauranger och annan service

Kommunikation

Garagemöjligheter finns i fastigheten. I närheten finns även en separat garagebyggnad. Från fastigheten är det endast ett par minuters promenad till centralstationen där både tåg- och busstrafik utgår.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Neptun 6

 • Lokalarea (LOA):

  5 170

 • Stad:

  Malmö

 • Antal våningar

  6

 • Garage

  Ja

 • I närområdet

  Park

Lediga lokaler i fastigheten

Härlig och ljus kontorslokal med egen terrass
Härlig och ljus kontorslokal med egen terrass

Slottsgatan 2

+7

Härlig och ljus kontorslokal med egen terrass

Karta

Välkommen till Västergatan 43 i Malmö!

Om området

Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Erik Elmeskär

Erik Elmeskär

Förvaltare
040-690 57 83
Gör intresseanmälan
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.