Hoppa till innehåll
Kolga 4, fastighet med kontorslokaler i Inre Hamnen i Malmö

Kolga 4

Fastigheten Kolga 4 är belägen i Inre Hamnen i Malmö, ett expansivt område mellan Västra Hamnen och Malmö Centralstation. 

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kolga 4

 • Lokalarea (LOA):

  2 285

 • Stad:

  Malmö

 • Läge

  City

 • Ja

  Garage

Om fastigheten

Välkommen till en charmig fastighet i Inre Hamnen i Malmö. En fastighet med anor från början av 1900-talet. Under 2001 uppfördes en tillbyggnad samt en större renovering genomfördes. Innanför dörrana möts man nu av ett luftigt och ljust trapphus med rymd och öppenhet. 

Fastigheten rymmer kontorslokaler från 160 kvm och upp till ca 500 kvm. Lokalerna har en generös takhöjd och många fina detaljer.

Service

Restauranger och service finns i det direkta närområdet. I Malmös stadskärna, som ligger inom gångavstånd, finns all tänkbar service. Goda parkeringsmöjligheter, garage finns intill fastigheten.

Kommunikation

Gångavstånd med endast ett par hundra meter från centralstationen och ytterligare några minuters promenad till den absoluta stadskärnan där både buss- och tågförbindelser finns. Enkelt att ta sig ut till Västkustvägen som sedan leder vidare till större vägnät.

Lediga lokaler i fastigheten

Trivsamt kontor nära Centralstationen
Trivsamt kontor nära Centralstationen

Jörgen Kocksgatan 4

Trivsamt kontor nära Centralstationen

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till Jörgen Kocksgatan 4.

Om området

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Stefan Eklöf

Stefan Eklöf

Fastighetschef
040-690 57 50
Skicka e-post
Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.