Hoppa till innehåll

Fisken 18

På oslagbart läge mitt mellan Malmös äldsta stadsdel Gamla väster och Malmös nya stadsdel med Malmö Live ligger fastighet Fisken 18.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Fisken 18

 • Lokalarea (LOA):

  6 820 kvm

 • Stad:

  Malmö

 • Antal våningar

  5

 • Läge

  City

 • Hiss

  Ja

 • Garage

  Ja

Om fastigheten

Fastigheten är byggd på slutet av 80-talet och består idag av kontor fördelat på fem våningsplan med två trapphus. Man får en industriell känsla genom att man kommer in genom dörren direkt från hissen. En del av lokalerna i fastigheten har dessutom en egen terrass. Garage finns i källarplan för de som är bilburna.

Det centrala läget är oslagbart. Fastigheten ligger ut mot kanalen, mitt i Malmö mellan en av Malmös äldsta stadsdelar Gamla väster och det "nya Malmö" med Malmö Live som innehåller konserthus, kongress och hotell. Dessutom bara ett stenkast till Malmö centralstation.

Service

Malmö Saluhall finns alldeles i närheten av fastigheten där urvalet är stort av lunchmöjligheter. I övrigt så finns det många trevliga restauranger på Gamla väster. Inom 5 -10 minuters promenad når du Malmös stadskärna, med stort urval av butiker, restauranger och annan service.

Kommunikation

Garagemöjligheter finns i fastigheten. I närheten finns även en separat garagebyggnad.
Ett par minuters promenad från fastigheten ligger centralstationen där både tåg- och busstrafik finns.

Lediga lokaler i fastigheten

Smakfullt kontor nära Anna Lindhs plats

Norra Vallgatan 100

Smakfullt kontor nära Anna Lindhs plats

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Erik Elmeskär

Erik Elmeskär

Förvaltare
040-690 57 83
Skicka e-post
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post