Hoppa till innehåll

Länsmannen 1

På utmärkt läge endast ett par minuter från Lund C hittar vi denna trevliga fastighet. Byggnaden erbjuder en perfekt mix av kontor och industrilokaler.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Länsmannen 1

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyper:

    Kontor och industri

Om fastigheten

Fastighet bestående av utbildningslokaler, industri, kontor och hunddagis. Industridelen är den största och inrymmer lokaler till Inpac. Lunds konst- och designskola är en annan stor hyresgäst.

Denna fastighet är belägen på Väster, en stadsdel angränsande mot Lund centrum. Här finns allt man kan tänkas behöva inom ett par minuter. Köpcentret Nova Lund ligger, tillsammans med Mobilia, strax väster om fastigheten. Skulle något saknas tar man sig snabbt in till centrum åt motsatt håll.

Service

I närheten finns livsmedelsaffär och innan du når västra sidan av Lund C så finns flertalet restauranger. Vill man handla eller köpa en lunch så ligger Nova Lund några minuter bort med bil eller cykel. Stor markparkering tillhörande fastigheten.

Kommunikation

På cirka 15 minuter till fots tar du dig till Lund C (västra sidan) med tillgång till tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. I direkt anslutning till fastigheten finns hållplats för både stads- och regionbuss med täta avgångar i rusningstrafik, du når Lund C på 4-5 minuter med buss. Lättillgängligt med bil, Norra Ringen nås på bara några minuter och tar dig sedan vidare ut till E22, E6/E4 eller väg 108.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

En kort promenad från centralstationen hittar vi underbara Väster. Det som tidigare har varit en stadsdel främst för boende har blivit en förlängning av centrum, med närhet till både lunchställen och butiker. Lunds kommun har stora planer för Väster och vi deltar aktivt i stadsutvecklingsprojekten.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post