Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Väster i Lund

En kort promenad från centralstationen hittar vi underbara Väster. Det som tidigare har varit en stadsdel främst för boende har blivit en förlängning av centrum, med närhet till både lunchställen och butiker. Lunds kommun har stora planer för Väster och vi deltar aktivt i stadsutvecklingsprojekten.

4 lediga lokaler i området

Mycket luftigt och ljust kontor på mysiga Väster
Mycket luftigt och ljust kontor på mysiga Väster

Grisslevägen 17

+2

Mycket luftigt och ljust kontor på mysiga Väster

Trevligt kontor på ypperligt läge i västra Lund
Trevligt kontor på ypperligt läge i västra Lund

Grisslevägen 17

+2

Trevligt kontor på ypperligt läge i västra Lund

Inbjudande ljust kontor med parkering vid huset
Inbjudande ljust kontor med parkering vid huset

Grisslevägen 19

+2

Inbjudande ljust kontor med parkering vid huset

Väster - en expansiv del av Lund

Välkommen till Väster! Namnet kommer av att området ligger väster om järnvägen som delade Lunds stadskärna i två delar när den byggdes 1856. Förr i tiden var det främst familjer från arbetarklassen som bodde på Väster och klassmarkören hängde kvar i många år. Idag är Väster ett attraktivt område med promenad- och cykelavstånd till både centrum och Nova. Dessutom går det smidigt att ta sig hit med bil via E4 och E6. Det är många företag som ser de stora fördelarna med att sitta här och efterfrågan på kontorslokaler är stor.

Just nu befinner sig Väster i en expansiv fas. Industriområdet längs Öresundsvägen ska stegvis omvandlas till en hållbar stadsdel med plats för boende, verksamheter och rekreation. Lunds kommun satsar ambitiöst på Västerbro och planerar att bygga 3 900 bostäder som blandas med arbetsplatser, butiker, restauranger, parker och kommunal service som skola och förskolor. Wihlborgs är en stor fastighetsägare i Lund och vi planerar för flera kommersiella fastigheter på Västerbro.

Visualisering av området Västerbro i Lund

Letar du lokaler i Lund Väster?

Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.