Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler på Väster i Lund

Många företag har upptäckt fördelarna med att ha sitt kontor på Väster i Lund, avstånden är korta och det spelar ingen större roll om man förflyttar sig med cykel, buss eller till fots. Här är det lugnt och avslappnat med närhet till både lunchrestauranger och butiker.

Väster - en expansiv del av Lund

Välkommen till Väster! Namnet kommer av att området ligger väster om järnvägen som delade Lunds stadskärna i två delar när den byggdes 1856. Förr i tiden var det främst familjer från arbetarklassen som bodde på Väster och klassmarkören hängde kvar i många år. Idag är Väster ett attraktivt område med promenad- och cykelavstånd till både centrum och Nova. Dessutom går det smidigt att ta sig hit med bil via E4 och E6. Det är många företag som ser de stora fördelarna med att sitta på här och efterfrågan på kontorslokaler är stor.

Just nu befinner sig Väster i en expansiv fas. Industriområdet längs Öresundsvägen ska stegvis omvandlas till en hållbar stadsdel med plats för boende, verksamhet och rekreation. Lunds kommun satsar ambitiöst på Västerbro och planerar att bygga 3 900 bostäder som blandas med arbetsplatser, butiker, restauranger, parker och kommunal service som skola och förskolor. Wihlborgs är en stor fastighetsägare i Lund och vi planerar för flera kommersiella fastigheter på Västerbro.

Våra fastigheter på Väster i Lund

Länsmannen 1

Länsmannen 1

Måsen 17

Måsen 17

Töebacken 7

Töebacken 7

Letar du lokaler i Lund Väster?

Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post