Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Väster i Lund

En kort promenad från centralstationen hittar vi underbara Väster. Det som tidigare har varit en stadsdel främst för boende har blivit en förlängning av centrum, med närhet till både lunchställen och butiker. Lunds kommun har stora planer för Väster och vi deltar aktivt i stadsutvecklingsprojekten.

Väster - en expansiv del av Lund

Välkommen till Väster! Namnet kommer av att området ligger väster om järnvägen som delade Lunds stadskärna i två delar när den byggdes 1856. Förr i tiden var det främst familjer från arbetarklassen som bodde på Väster och klassmarkören hängde kvar i många år. Idag är Väster ett attraktivt område med promenad- och cykelavstånd till både centrum och Nova. Dessutom går det smidigt att ta sig hit med bil via E4 och E6. Det är många företag som ser de stora fördelarna med att sitta här och efterfrågan på kontorslokaler är stor.

Just nu befinner sig Väster i en expansiv fas. Industriområdet längs Öresundsvägen ska stegvis omvandlas till en hållbar stadsdel med plats för boende, verksamheter och rekreation. Lunds kommun satsar ambitiöst på Västerbro och planerar att bygga 3 900 bostäder som blandas med arbetsplatser, butiker, restauranger, parker och kommunal service som skola och förskolor. Wihlborgs är en stor fastighetsägare i Lund och vi planerar för flera kommersiella fastigheter på Västerbro.

1 lediga lokaler i området

Lokal på första våningen med fint ljusinsläpp

Grisslevägen 17

Lokal på första våningen med fint ljusinsläpp

Letar du lokaler i Lund Väster?

Jag hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post