Hoppa till innehåll

Bytarebacken 39

Välkänd fastighet på fantastiskt läge mitt i stadens puls. Utmärkt pendlingsläge med Lund C mittemot byggnaden.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Bytarebacken 39

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyper:

    Kontor, butik och vård

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i centrala Lund bara ett stenkast från Lund C. Ett mer centralt läge kan man knappast önska sig. Med många människor som passerar förbi dagligen både från centrumkärnan och resenärer från tågstationen är byggnaden i blickfånget och skapar ett naturligt skyltläge.

Denna välkända fastighet är 4 våningar hög och har 2 källarplan. Arkitekter är Sven Backström och Leif Reinius AB, de har även ritat Åhlens City i Stockholm och det femte höghuset vid Sergels torg. Den äldsta delen av fastigheten är från 1965.

Service

På Bytarebackan finns bland annat apotek, livsmedelsbutik, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer i närområdet, även Stadsbiblioteket ligger på behagligt gångavstånd från fastigheten.

Kommunikation

Fastigheten är granne med Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. 

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor på perfekt läge med oändliga möjligheter
Kontor på perfekt läge med oändliga möjligheter

Knut Den Stores Torg 2

+11

Kontor på perfekt läge med oändliga möjligheter

Möjligheternas lokal på Lunds bästa skyltläge
Möjligheternas lokal på Lunds bästa skyltläge

Bangatan 10

+10

Möjligheternas lokal på Lunds bästa skyltläge

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hampus Svännel

Hampus Svännel

Förvaltare
046-590 62 23
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.