Hoppa till innehåll
Exteriörbild

Tomaten 1

Nybyggnation där vi tillsammans med dig anpassar lokalerna efter era behov. Perfekt läge för verksamheter inom lager, logistik och produktion.

Om fastigheten

Tomaten 1 passar bra för verksamheter inom lager, logistik och tillverkning (ej livsmedel), detta är en unik möjlighet för nybyggnation. Tillsammans med dig som hyresgäst anpassar vi lokalerna efter era önskemål, som kontor, omklädningsrum, matsalar och liknande som komplement till de större lager-, tillverknings- eller logistikytorna. 

Service

Hotell, bensinmack och lunchrestauranger finns i området. Lunds stadskärna med all tänkbar service nås inom bara några få minuters bilfärd.

Kommunikation

Området Hasslanda ligger söder om Gastelyckan innan Staffanstorps kommungräns. Härifrån är det 800 meter till hållplatsen Lund Råby Trafikplats där SkåneExpressen och flera regionbussar stannar. E22 ligger i nära anslutning till området. Det går också smidigt att nå Dalby, Södra Sandby och Veberöd via omkringliggande landsvägar.
Hasslanda är Lunds nya verksamhetsområde som växt fram de senaste åren med butiker för byggvaror, bilar och MC. Här ligger också huvudkontor för flera hantverkare och serviceföretag.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Tomaten 1

 • Lokalarea (LOA):

  2500

 • Stad:

  Lund

 • Takhöjd

  12 meter utvändig bygghöjd

 • Nära till motorväg

  Ja

Goda grannar - vi bygger nytt åt Inpac

På Tomaten 1 i Hasslanda anlägger vi en ny industrianläggning åt kontraktstillverkaren Inpac. Byggnaden kommer att stå klar våren 2024.

Inpacs nya anläggning

Lediga lokaler i fastigheten

Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge
Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge

Sellerigatan

Missa inte möjligheternas tomt på fantastiskt läge

Karta

Välkommen till Sellerigatan i Lund!

Om området

Nästgårds med E22 ligger Gastelyckan. Lunds största företagsområde samlar en mängd stora och små verksamheter inom handel, entreprenad, lager och lätt produktion. Wihlborgs äger flera fastigheter här och deltar aktivt i utvecklingen av området.

Läs mer om Gastelyckan

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.