Hoppa till innehåll

Diabasen 3

Flexibel byggnad med en härlig mix av kontor, lager, butik och verkstad. Utmärkt för företag som önskar att kombinera kontor med lagerhållning

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Diabasen 3

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyper:

    Kontor, lager, butik och verkstad

Om fastigheten

Denna fastighet är belägen på Skiffervägen 30-86 på Gastelyckan och består av fyra huskroppar. Blandad karaktär med kontor, lager, butik och lättare verkstad. Flexibla lokaler utan bärande innerväggar, portar i markplan och en del lokaler med entresol.

Perfekt för företag i alla storlekar som önskar kontor i kombination med mindre tillverkning eller lagerhållning. Lätt att parkera samt bra möjlighet till in-och urlastning. Bevego, Bring, Anticimex och Riksbyggen är exempel på hyresgäster i fastigheterna.

Service

Hotell, bensinmack och lunchrestauranger finns i området. Lunds stadskärna med all tänkbar service nås inom bara några få minuters bilfärd.

Kommunikation

Gastelyckans primära fördel är enkelheten att ta sig hit med bil, E22 ligger i nära anslutning till området. Det går även smidigt att nå Dalby, Södra Sandby eller Veberöd via omkringliggande landsvägar. Man kan ta regionbuss till bland annat Dalby på 12 minuters resväg.

Lediga lokaler i fastigheten

Smart kontor med verkstad inne i lokalen

Skiffervägen 48

+5

Smart kontor med verkstad inne i lokalen

Praktisk kontorslokal med stort lager

Skiffervägen 60

+4

Praktisk kontorslokal med stort lager

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Nästgårds med E22 ligger Gastelyckan. Lunds största företagsområde samlar en mängd stora och små verksamheter inom handel, entreprenad, lager och lätt produktion. Wihlborgs äger flera fastigheter här och deltar aktivt i utvecklingen av området.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post