Hoppa till innehåll

Butikslokal i Lund

Letar du efter en butikslokal i Lund? Vi kan erbjuda lokaler på attraktiva lägen mitt i centrala Lund och Väster.

2 Lediga butikslokaler i Lund

Zenit - där arbetsro och energi strålar samman
Zenit  - där arbetsro och energi strålar samman

Ideongatan 1

+11

Zenit - där arbetsro och energi strålar samman

Zenit - en arbetsplats med välmående i fokus
Zenit - en arbetsplats med välmående i fokus

Ideongatan 1

+11

Zenit - en arbetsplats med välmående i fokus

Hos oss kan du hyra ändamålsenliga butikslokaler i centrala Lund och Väster. Här har du nära till Lund C och goda pendlingsmöjligheter med både kollektivtrafik och bil. Vi har lokaler i olika storlekar som lätt kan anpassas efter hyresgästen. Oavsett storlek på ditt företag och vilken verksamhet du bedriver har vi en lokal för dig!

Lediga butikslokaler i Lund

Letar du lokal för en butik i centrala Lund? Vi har flera olika lokaler med bra skyltmöjligheter. Kanske är du på jakt efter en lokal som också kan fungera som showroom? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt. 

Moderna butikslokaler på Ideon

Zenit har dragningskraft för hela Ideon, med ett koncentrerat utbud av butiker, restauranger och service, en levande torgkänsla vid Ideontorget. Läs mer om Zenit och möjligheterna mitt i Ideon

Hyra butik? Vi hjälper dig!

Vi gör det lätt för dig som vill hyra en butik i centrala Lund. Vi är Lunds största kommersiella fastighetsägare, så vi är med dig när din verksamhets förutsättningar förändras. 

Är du intresserad av en butikslokal i Lund?

Kontakta mig så berättar jag mer om möjligheterna för ditt företag.

Bild på Jenny Eklöf

Jenny Eklöf

Förvaltningsassistent
046-590 62 51
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.