Hoppa till innehåll
Exteriör

Zirkonen 2

Stor lokal med butik och padelhall på Väla Södra. Snabb anslutning till motorväg och nära Väla centrum.

Om fastigheten

Butik och padelhall

Zirkonen 2 är en stor lagerlokal i grunden på över 4 500 kvm. Lokalen har högt i tak och ytan i östra delen av huset passar bra till en padelhall. Fastigheten är byggt 2010. 

Säkerhetsstängsel och två grindar

Utemiljön är väl tilltagen med många parkeringsplatser. Tomten är inhägnad med ett säkerhetsstängsel och här finns två grindar för enkel in-och utfart. 

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det ca 3 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns även på Berga som ligger 2,5 kilometer norr om fastigheten, här hittar du bl.a. ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen.

Kommunikation

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 (österleden) mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats är Karbingatan som ligger strax över 1 km bort och trafikeras av stadsbusslinje nr 22 fyra gånger varje timme. På samma avstånd finns även linje 27 med hållplatsen Busspunkten.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Zirkonen 2

 • Lokalarea (LOA):

  4628 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Padelhall

  Ja

 • Lager

  Ja

 • Säkerhetsstaket

  Ja

 • Parkering

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Lagerlokal på Väla Södra
Lagerlokal på Väla Södra

Andesitgatan 16

Lagerlokal på Väla Södra

Karta

Hitta till Andesitgatan 16 i Helsingborg. 

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.