Hoppa till innehåll

Zirkonen 2

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Zirkonen 2

  • Lokalarea (LOA):

    4628 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

Modern lager- och butiksfastighet på Väla Södra företagsområde. Här finns anslutning till motorväg och närheten till Väla centrum med butiker, service och restauranger

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 st butiker och restauranger. Till Väla är det ca 3 km och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns även på Berga som ligger 2,5 km norr om fastigheten, här hittar du bla ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen exempelvis Pölsemannen.

Kommunikation

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 (österleden) mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats är Karbingatan som ligger strax över 1 km bort och trafikeras av stadsbusslinje nr 22 fyra gånger varje timme. På samma avstånd finns även linje 27 med hållplatsen Busspunkten.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hans Segerfeldt

Hans Segerfeldt

Förvaltare
042-490 46 60
Skicka e-post