Hoppa till innehåll
Flygvy över en produktionsanläggning i grått med stora körytor, Snårskogen 5 i Helsingborg.

Snårskogen 5

En modern produktionsanläggning i Väla Norra med kontor, produktion och lager om totalt 2 240 kvm.

Om fastigheten

Modern anläggning i Väla Norra med möjlighet att kombinera kontor och lager. Totalt 2 240 kvm som inrymmer både kontor och lager. Byggnaden i ett plan består av en kontorsdel på 540 kvm och en produktions-/lagerdel om 1 680 kvm. 

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad Silver.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Flera lunchrestauranger i området. Nära till Väla köpcentrum.

Kommunikation

Bra kommunikationer med tillfarter till både E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når du på cirka 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser i närheten.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Snårskogen 5

 • Lokalarea (LOA):

  2 240 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lagerytor

  Ja

 • Kontor

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Nybyggnation av lager/kontor på Väla Norra
Nybyggnation av lager/kontor på Väla Norra

Ekvändan 15

Nybyggnation av lager/kontor på Väla Norra

Karta

Hitta till Snårskogen 5 med adressen Ekvändan Helsingborg. 

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Hanson

Frida Hanson

Förvaltare
042-490 46 62
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.