Hoppa till innehåll
Exteriör

Snårskogen 4

Fastigheten två olika hus på tomten. Båda husen har stora utomhusytor till uppställning och parkering.

Om fastigheten

Lager i anslutning till kontoret

Här finns plats för två hyresgäster i de två huskropparna. I det första huset finns ett stor lager i anslutning till kontoret. 

Kontorsrum med bra ljusinsläpp

I det andra huset finns kontorsrum med fönster i tre väderstreck och tre portar. Detta hus är inhägnat med ett säkerhetstängsel med goda parkeringsmöjligheter och uppställningsyta. 

Invändigt finns ett entresolplan och utvändigt finns det ett skärmtak.  

Bra skyltläge

Det finns en stor skylt på tomten som syns både från E6:an och inne på Väla-området.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Snårskogen 4

 • Lokalarea (LOA):

  3015 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lager

  Ja

 • Portar

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor med lager på Väla Norra
Kontor med lager på Väla Norra

Ekvändan 3

Kontor med lager på Väla Norra

Karta

Adress: Ekvändan 5 i Helsingborg. 

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Hanson

Frida Hanson

Förvaltare
042-490 46 62
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.