Hoppa till innehåll
Exteriör

Rubinen 1

Stor lagerfastighet med portar och möjlighet för genomfart i lagret för lastbilar. Kontor i två våningar med laddstolpar på parkeringen.

Om fastigheten

Tolv portar med genomfart i lagret för lastbilar

Fastigheten har 12 portar och en genomfart i lagret för lastbilar. Detta gör att avlastningen från fordonet kan göras direkt från sidan av lastbilen inne i lagret. 

Kyl- och fryslager

Här finns också ett kyl- och fryslager med anslutande portar från parkeringen. 

Stor uppställningsyta med säkerhetsstängsel

Utemiljön med uppställningsyta är på cirka 15 000 kvm och är inhägnad med säkerhetsstängsel. 

Ljusa och trevliga kontor

Kontoret i huset är på två våningar med stora fönster som gör kontoren ljusa och trevliga att arbeta i. 

Det finns en hiss i trapphuset och ute på parkeringen finns åtta laddstolpar som du som hyresgäst kan hyra. 

Fastigheten byggdes i början av 2000-talet.

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 2,5 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns även på Berga som ligger 3 kilometer norr om fastigheten, här hittar du bl.a. ett tiotal lunchrestauranger.

Kommunikation

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 (österleden) mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats är Basaltgatan som trafikeras av stadsbusslinje nr 27 två gånger varje timme.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Rubinen 1

 • Lokalarea (LOA):

  11 027 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lager

  Ja

 • Portar

  Ja

 • Säkerhetsstängsel

  Ja

 • Kyl- och fryslager

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Ljusa lokaler för modernt arbetssätt
Ljusa lokaler för modernt arbetssätt

Basaltgatan 9

Ljusa lokaler för modernt arbetssätt

Karta

Hitta till Basaltgatan 9 i Helsingborg.

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.