Hoppa till innehåll
Exteriör

Grusplanen 2

Kontorsbyggnad med angränsande lager. På gården finns tre lasthus. Fastigheten har ett kontorshotell på andra våningen.

Om fastigheten

Fastighet för stora och små företag

En attraktiv fastighet för både stora och små företag. Med kontorshotell på våning två kan hyresgästerna få ta del av varandras kunskaper och det sociala mötet. 

Lager med fyra portar

På bottenplan är det större företag som hyr anpassade kontorslokaler med lager intill. Lagret har fyra portar med lastbryggor.

Säkerhetsstängsel och grind

Fastigheten är inhägnad med säkerhetsstängsel och grind. 

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 3 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns på Berga som ligger 2,5 kilometer norr om fastigheten, här hittar du ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen.

Kommunikation

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats ligger 250 meter bort och trafikeras av stadsbuss.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Grusplanen 2

 • Lokalarea (LOA):

  3342 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lager

  Ja

 • Antal portar

  4

 • Kontorshotell

  Ja

 • Avstånd buss

  250 meter

Lediga lokaler i fastigheten

Kontorshotell på Väla Södra
Kontorshotell på Väla Södra

Blockgatan 8

+3

Kontorshotell på Väla Södra

Karta

Adressen till fastigheten är Blockgatan 8 i Helsingborg.

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.