Hoppa till innehåll
Exteriör

Grusgropen 3

Lager och industrilokaler med kontor på andra våningen. Fastigheten ligger på Väla Södra och har goda parkeringsmöjligheter.

Exteriörbild grusgropen3
Exteriör grusgropen
Exteriör, grusgropen 3

Om fastigheten

Lager och industrilokaler med kontor

Fastigheten utgörs mestadels av lager och industrilokaler. Kontor finns på andra våningen. 

Grusgropen 3 byggdes 1991 i två plan. Huset är L-format och har fina grönområden på tomten. År 2022 tillfördes ytterligare ett lager på tomten om ca 550 kvm.

Attraktivt läge för logistikföretag

Området Väla Södra där Grusgropen 3 är belägen är attraktivt då närheten till motorväg och kluster av andra företag i logistikbranschen ger synergieffekter. 

Huset ligger på Väla Södra Industriområde och här hittar du både industri-, lager- och kontorslokaler. Det går snabbt att ta sig in till Helsingborgs centrum, avståndet är ca 4 km. Väla Centrum med många butiker och restauranger ligger strax intill och du har också närhet till stora trafikleder och stadsbussar.

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 3 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns på Berga som ligger 2,5 kilometer norr om fastigheten. I närområdet finns flera enklare lunchställen.

Kommunikation

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats ligger 400 meter bort och trafikeras av stadsbussen.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Grusgropen 3

 • Lokalarea (LOA):

  5307 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lager

  Ja

 • Parkering

  Ja

 • Avstånd till buss

  400 meter

Letar du lagerlokal i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lösning till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lagerlokaler.

Våra lediga lagerlokaler i Helsingborg

Karta

Hitta till Grustagsgatan 22 i Helsingborg.

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.