Hoppa till innehåll
Exteriör

Grusbacken 1

Grusbacken 1 är belägen på attraktiva Väla Södra. Här finns både kontor och lager med ett säkerhetsstaket runt om hela fastigheten.

Om fastigheten

Lager och kontor med säkerhetsstängsel

Fastigheten byggdes 2009 med kontor i ett våningsplan, i anslutning finns ett lager med 12 meter i takhöjd.  

Invändigt är kontoret ljust och praktiskt med både mindre kontorsrum och större ytor för konferens och möten.  

Stora uppställningsytor och besöksparkering

Tomten har stora uppställningsytor om 3000 kvm och är inhägnad med säkerhetsstängsel.

Där finns många parkeringsplatser och planerade laddstolpar för hyresgästerna. 

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 3 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns också på Berga som ligger 2,5 kilometer norr om fastigheten, här hittar du bland annat ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen.

Kommunikation

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats ligger 250 meter bort.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Grusbacken 1

 • Lokalarea (LOA):

  1278 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Säkerhetsstängsel

  Ja

 • Uppställningsyta

  Ja

 • Avstånd buss

  250 meter

Karta

Hitta till Mogatan 12 i Helsingborg.

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hannes Ivarsson

Hannes Ivarsson

Förvaltare
042-490 46 64
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.