Hoppa till innehåll
Fastigheten

Ametisten 5

Större logistikfastighet på Väla Södra med perfekt läge strax intill E4. Här finns också närheten till Väla centrum.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Ametisten 5

  • Lokalarea (LOA):

    7669 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

Större logistikfastighet på Väla Södra med perfekt läge strax intill E4. Här finns också närheten till Väla centrum med shopping, service och lunchrestauranger.

Service

Här sitter du strax intill det populära shoppingcentret Väla centrum som kan erbjuda ett stort urval av shopping, lunchrestauranger och annan service. Väla har runt 200 butiker som kan erbjuda en bred shoppingmöjlighet och tillgång till det mesta. Strax bredvid finns Väla skogs naturreservat som mestadels består av en härlig bokskog med lättframkomliga stigar. I närområdet finns flera olika gatukök med olika inriktningar. På närliggande Berga hittar du bland annat Holy Greens Berga och restaurang SMAK. Matbutikerna Stora Coop och Willys finns på Väla ca 3 km bort. I övrigt finns det bland annat padelbanor på gångavstånd, bilhandel, bilbesiktningar och hotell i närområdet.

Kommunikation

Det finns god tillgänglighet både för dig som reser kollektivt och med bil. Välavägen går strax utanför och några hundra meter bort går väg 111 mot Höganäs. Här är det enkelt att ta sig till motorvägen på E20/E4 som tar dig både norrut mot Ängelholm/Göteborg eller söderut mot Malmö/Lund. De närmaste hållplatserna för dig som vill resa kollektivt med buss heter Granitgatan och Helsingborg Busspunkten. Härifrån reser du med de gröna stadsbussarna till Helsingborg central på cirka 20 minuter. Dessa busshållplatser trafikeras ett par gånger i timmen dagtid. För de som vill byta till regionsbuss sker detta byte på Stattena. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.

Lediga lokaler i fastigheten

Rymligt kontor på Väla Södra
Rymligt kontor på Väla Södra

Porfyrgatan 1

+3

Rymligt kontor på Väla Södra

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Läs mer om Väla Södra / Väla Norra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida  Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.