Nyproduktion av modern logistikanläggning

Strandbadsvägen 7

Södra, Helsingborg

I Hamncity i södra Helsingborg planerar vi för nybyggnation av en logistiklokal om ca 10 000 kvm med 10,5 m fri takhöjd. Planlösningen är öppen vilket ger möjlighet att skapa en ändamålsenlig logistikhall. 

Byggnaden har  tre lasthus på respektive sida av byggnaden, vilket ger bra förutsättningar för ett strategiskt flöde för in- och utlastning. Byggnaden har även markport och sprinkleranläggning.

Då detta är ett nybyggnationsprojekt finns det stora möjligheter att vara med och utforma lokalen så att den passar just er verksamhet.

Tåg
Parkering
Färja
Motorväg-/påfart
Exteriörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Nyproduktion av fastighet i Hamncity, ett expansivt industriområde med direkt närhet till Sveriges näst största containerhamn. Ett strategiskt bra läge med snabb och enkel access till stora motorvägar som E4/E6.

Läs mer om Plåtförädlingen 15, hus B

Kommunikation

Närhet till Sveriges näst största hamn och motorvägarna E4 och E6. Bra kommunikation med bussförbindelse och närhet till Knutpunkten, Helsingborgs tågstation.

Service

I grannfastigheten finns tillgång till gym och träningsmöjligheter vilket erbjuds Wihlborgs hyresgäster i området.

Närhet till ett flertal restauranger och ett handelsområde längs Planterings- och Landskronavägen med ett stort utbud av handel och företagstjänster.

 

Liknande lokaler