Hoppa till innehåll
Fastighetsbild

Brottaren 15

Brottaren 15 ligger alldeles i närheten av stort köpcentrum med livsmedel och detaljhandel.

Om fastigheten

Fastighet med kontor och lager

Fastigheten ligger alldeles i närheten av stort köpcentrum med livsmedel och detaljhandel. Stadskärnans busslinjer passerar fastigheten. Ramlösa station på gångavstånd. Nära till påfarter E4:an och E6:an.

 

 

Service

Finns restaurang och köpcentra i närheten.

Kommunikation

Närhet till buss, tåg, på- och avfarter till E4:an och E6:an.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Brottaren 15

 • Lokalarea (LOA):

  4326 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lager

  Ja

 • Parkering

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Lager i södra Helsingborg
Lager i södra Helsingborg

Kapplöpningsgatan 16

Lager i södra Helsingborg

Karta

Hitta till Kapplöpningsgatan 14 i södra Helsingborg. 

Om området

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Läs mer om Södra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Paramita Celvinsson

Paramita Celvinsson

Förvaltare
042-490 46 61
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.