Hoppa till innehåll
Fastighetsbild

Afrika 18

Fastigheten ligger på Gåsebäck ca 1,5 km söder om Helsingborgs centrum.

Om fastigheten

Fastigheten ligger på Gåsebäck ca 1,5 km söder om Helsingborgs centrum.

Service

Med närhet till hotell, bensinstation, restaurang, gym och caféer finnes fastigheten Afrika 18 på Gåsebäck med goda parkeringsmöjligheter vid entrén till fastigheten. Endast 600 meter bort i riktning mot centrum ligger hotellet Good Morning. Hotellet ligger precis i anslutning till E4:an vilket gör det smidigt att ta sig till med bil eller buss. Ett stenkast bort ligger gymmet Träningsakademin som gör det lätt att träna på lunchen om det önskas. På Gåsebäck finns ett par gatuköks som serverar enklare lunch och en kort promenad bort finns Bosphorus restaurang som serverar turkisk mat och kvarterskrogen Tigirs. På andra sidan gatan ligger Jordbrodalen för en avkopplande lunchpromenad.

Kommunikation

Att ta sig fram med bil är inga konstigheter då Malmöleden på E4:an ligger på gatan bredvid. Det finns ett antal busshållplatser för kollektivtrafiken i nära anslutning till fastigheten. För att smidigast ta bussen tar du dig till hållplatsen som heter Rågångsgatan Ö/V som i princip ligger granne med lokalen. På 13 minuter är du då med buss i Helsingborgs centrum som ger dig bra utgångspunkt att resa vidare med tåg, båt eller regionsbussar i väderstreckets alla riktningar. Stadsbuss 3 och 4 går dagtid nästan varannan minut från Rågångsgatan under vardagarna. Andra hållplatser som ligger nära är Öresundsgatan och Närlunda. Att cykla in till centrum tar ca 7 minuter.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Afrika 18

  • Lokalarea (LOA):

    1434 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Lediga lokaler i fastigheten

Ljus och trevlig kontorslokal
Ljus och trevlig kontorslokal

Verkstadsgatan 13

+2

Ljus och trevlig kontorslokal

Möjligheternas kontor på vindsvåning
Möjligheternas kontor på vindsvåning

Verkstadsgatan 13

Möjligheternas kontor på vindsvåning

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Läs mer om Södra

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hannes Ivarsson

Hannes Ivarsson

Förvaltare
042-490 46 64
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.