Hoppa till innehåll
Exteriör

Ackumulatorn 17

Modern lager- och kontorsfastighet på Långeberga i Helsingborg, precis väster om E6 och E20.

Om fastigheten

Modern lager- och kontorsfastighet på Långeberga i Helsingborg, precis väster om E6 och E20.

Service

På Gustavslund, ca 2 km bort ligger Ica Supermarket. Ytterligare ett par kilometer bort finns Väla köpcentrum med ett hundratal butiker och restauranger. En populärlunch restaurang i närområdet finns på Vasatorps Golfklubb.

Kommunikation

Fastigheten ligger mitt i Långeberga vid korsningen Långebergavägen och Fältarpsvägen. En kort bit bort finns anslutning till både väg 111 mot Höganäs och Råå samt trafikplatserna Vasatorp och Helsingborg Södra på E4/E6. Närmaste busshållplats är ”Helsingborg Långeberga Ind.omr” som trafikeras av stadsbusslinje nr 7 en gång i timmen.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Ackumulatorn 17

  • Lokalarea (LOA):

    4214 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Långeberga, logistik
Ackumulatorn 17 exteriör
Ackumulatorn 17, exteriör logistik

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Det attraktiva företagsområdet Långeberga har blivit ett centrum för logistik, produktion och livsmedel. Här samlas bland annat några av Helsingborgs ledande grossister. Det utmärkta läget intill motorvägen gör det nämligen möjligt att köra och ta emot stora varutransporter.

Läs mer om Långeberga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida  Hanson

Frida Hanson

Förvaltare
042-490 46 62
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.