Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler på Långeberga i Helsingborg

Långeberga är det senaste området som Wihlborgs etablerat sig i där vi har drygt 6 400 kvm. Området har ett utmärkt läge för logistik, en bransch som också dominerar området. Motorvägen ligger alldeles intill och Välaområdet nås på några minuter.

Ett utmärkt läge för logistik i Helsingborg

Långeberga är ett renodlat företagsområde med generösa ytor och välplanerad infrastruktur. Här finns både kontorsfastigheter, lager och industrilokaler, vilket gör det möjligt att förlägga huvudkontoret och den operativa verksamheten till samma plats. Närheten till E6 och E20 gör att du snabbt och enkelt tar dig in till centrum eller vidare mot Göteborg, Malmö och Köpenhamn. På Långeberga finns ett flertal lunchställen, bensinmack och gott om parkeringsplatser. Dessutom ligger Väla köpcenter bara en kort bilresa härifrån, med ett generöst utbud av butiker och restauranger.

Vi har nyligen etablerat oss på Långeberga och satsar aktivt på att utöka vårt fastighetsbestånd på området. Just nu har vi lediga kontor och lager, men också byggbara tomter där vi snabbt kan uppföra fastigheter som möter era behov och krav. 

Med närhet med till stadsgränsen och motorvägen uppskattas Långeberga av många företag som är beroende av goda kommunikationer både för varor och personal.

Max Alsborn, fastighetschef Långeberga
Max Alsborn, fastighetschef Långeberga

Våra fastigheter i Långeberga

Ackumulatorn 17

Ackumulatorn 17

Vill ditt företag ha lokaler i Långeberga?

Kontakta mig så hjälper jag dig vidare i tankarna.

Bild på Hans Segerfeldt

Hans Segerfeldt

Förvaltare
042-490 46 60
Skicka e-post