Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Långeberga i Helsingborg

Det attraktiva företagsområdet Långeberga har blivit ett centrum för logistik, produktion och livsmedel. Här samlas bland annat några av Helsingborgs ledande grossister. Det utmärkta läget intill motorvägen gör det nämligen möjligt att köra och ta emot stora varutransporter.

Ett utmärkt läge för logistik i Helsingborg

Långeberga är ett renodlat företagsområde med generösa ytor och välplanerad infrastruktur. Här finns både kontorsfastigheter, lager och produktionslokaler, vilket gör det möjligt att förlägga huvudkontoret och den operativa verksamheten till samma plats. Närheten till E6 och E20 gör att du snabbt och enkelt tar dig in till centrum eller vidare mot Göteborg, Malmö och Köpenhamn. På Långeberga finns ett flertal lunchställen, bensinstation och gott om parkeringsplatser. Dessutom ligger Väla köpcenter bara en kort bilresa härifrån, med ett generöst utbud av butiker och restauranger.

Vi har nyligen etablerat oss på Långeberga och ser områdets stora potential. I dagsläget är vårt utbud i Långeberga kontor och lager.

Med närhet med till stadsgränsen och motorvägen uppskattas Långeberga av många företag som är beroende av goda kommunikationer både för varor och personal.

Max Alsborn, fastighetschef Långeberga
Max Alsborn, fastighetschef Långeberga

0 lediga lokaler på Långeberga

Vill ditt företag ha lokaler i Långeberga?

Kontakta mig så hjälper jag dig vidare i tankarna.

Bild på Hans Segerfeldt

Hans Segerfeldt

Förvaltare
042-490 46 60
Skicka e-post