Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Stattena 7

Stattena 7 ligger på cykelavstånd från centrum i ett lugnt men ändå aktivt område. Det finns goda möjligheter för kollektivtrafik.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Stattena 7

  • Lokalarea (LOA):

    9585 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

På fem-tio minuters cykelavstånd från centrum, vid Helsingborgs norra infart, ligger Stattena. Ett lugnt men ändå aktivt område. I området finns många bostäder, gym, livsmedelsaffär, bank och små butiker av olika slag. Olika stadsbussar passerar Stattena regelbundet.

Service

I området finns många små butiker av olika slag, banker, livsmedel, vårdcentral, apotek mm som du behöver i din vardag. Kvarterskrog, pizzeria och gym gör området levande även efter butikernas stängning.

Kommunikation

Olika stadsbussar passerar Stattena regelbundet.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor på Stattena Centrum
Kontor på Stattena Centrum

STATTENA CENTRUM 10

Kontor på Stattena Centrum

Butiks/kontorslokal bra skyltytor och exponering
Butiks/kontorslokal bra skyltytor och exponering

STATTENA CENTRUM 13

+2

Butiks/kontorslokal bra skyltytor och exponering

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman

Förvaltare
042-490 46 09
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.