Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Magnus Stenbock 7

Mitt i centrum, 5 minuters promenad till Helsingborg C. Granne med Kärnan, Terasstrapprorna och Kullagatan som har all service man kan önska sig.

Om fastigheten

Mitt i centrum, 5 minuters promenad till färje-, buss- och tågstation Helsingborg C (f.d. Knutpunkten). Granne med Kärnan, Terasstrapprorna och Kullagatan som har all service man kan önska sig,  såsom restauranger, kaféer butiker, banker mm. Nära till Dunkers Kulturhus och Norra Hamnen.

Service

Utbudet är stort av restauranger, kaféer, detaljhandel, banker mm.

Kommunikation

Närheten av Helsingborg C, där det finns buss, tåg och färjeförbindelse.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Magnus Stenbock 7

  • Lokalarea (LOA):

    593 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Lediga lokaler i fastigheten

Fräsch kontorslokal i centrala Helsingborg
Fräsch kontorslokal i centrala Helsingborg

Strömgränden 3

Fräsch kontorslokal i centrala Helsingborg

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman

Förvaltare
042-490 46 09
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.