Hoppa till innehåll
Exteriör

Visiret 5

Fastigheten ligger mitt på Berga med ett helt nybyggt lager till vår hyresgäst som hyr hela huset.

Om fastigheten

Lager med tilltagen takhöjd och kontor

Fastigheten har en del med kontor och en större del med lager. Under 2022 har det gjorts en tillbyggnad i form av 1 500 kvm lager, i södra delen av tomten. Lokalen erbjuder högt i tak och fyra portar med 4,6 meter i höjd. 

Visiret 5 ligger mitt på attraktiva Berga och har en vacker blå fasad.

 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Det finns också flera enklare serveringar över hela området. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger två kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och ett stenkast bort finns Scandic och Biltema.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Kanongatan. På väster sida om fastigheterna finns även hållplats för regionbussarna mot Höganäs.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Visiret 5

 • Lokalarea (LOA):

  3270 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lager

  Ja

 • Portar

  4

 • Avstånd buss

  350 meter

Karta

Hitta till Garnisonsgatan 47 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hannes Ivarsson

Hannes Ivarsson

Förvaltare
042-490 46 64
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.