Hoppa till innehåll
Exteriör

Visiret 5

Industrifastigheten Visiret 5 är belägen på Berga med goda kommunikationsmöjligheter till motorväg, tåg- och busstation men även till Väla köpcentrum.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Visiret 5

  • Lokalarea (LOA):

    1800 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

Industrifastighet belägen på Berga, med närhet till motorväg, och bussförbindelser och Väla köpcentrum. Området utgörs av industri, handel och kontor. Nära till post, restauranger och Väla köpcentrum. Fastigheten ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an. ca 5 km till Helsingborgs centrum. Ängelholms flygplats når man på ca 20 min.

 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Inom 200 meter finns Holy Greens och restaurangerna SMAK och Nils H. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger två kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och ett stenkast bort finns Scandic och Biltema.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Kanongatan som trafikeras upp till sex gånger i timmen av Stadsbusslinjerna 2 och 22. På väster sida om fastigheterna finns även hållplats för regionsbussarna mot Höganäs.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida  Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.