Hoppa till innehåll
Exteriör

Spjutet 1

Välkommen till en fastighet med ett av Bergas bästa skyltläge. Här finns portar och lager i bakre delen av huset och stora glaspartier på framsidan.

Om fastigheten

Lager och butiksyta med bra skyltläge

Lager med tillhörande port i den bakre delen av husen. Detta är en fastighet med två huskroppar, varav en ligger längs med Garnisonsgatan, som är en av de mest populära gatorna på Berga. Spjutet har ett utmärkt skyltläge med många mindre och stora företag i närområdet. 

Den främre delen är en butiksyta med stora fönsterpartier och parkering precis utanför entrén. 

Parkering och säkerhetsstängsel

Mellan de två husen finns en utemiljö med många parkeringar och en uppställningsyta precis utanför hyresgästernas lokaler. Den här ytan är inhägnad med säkerhetsstängsel. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Det finns också flera enklare serveringar över hela området. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Muskötgatan 100 meter bort.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Spjutet 1

 • Lokalarea (LOA):

  3008 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Säkerhetsstängsel

  Ja

 • Lager

  Ja

 • Skyltläge

  Ja

 • Avstånd buss

  100 meter

Letar du lagerlokal i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lösning till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lagerlokaler.

Våra lediga lagerlokaler i Helsingborg

Lediga lokaler i fastigheten

Butikslokal på bästa läge på Berga
Butikslokal på bästa läge på Berga

Garnisonsgatan 12

Butikslokal på bästa läge på Berga

Karta

Hitta till Garnisonsgatan 12 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.