Hoppa till innehåll
Fastighet för butik och industri med stora glaspartier på framsidan.

Musköten 9

Fastighet med ytor för kontor, butik och logistik/produktion. Modern standard och bra ljusinsläpp i butiksdelen. Kundparkering finns.

Flygbild av fastigheten med parkering i fokus
Butik- och industrilokal med stora glasytor, Musköten 9 i Berga.
Lastportar i en butikslokal med stora glaspartier, Musköten 9 i Helsingborg.

Om fastigheten

Fastighet med ytor för kontor, butik och logistik/produktion

Fastigheten är från 2009 och har en modern standard. Här är det högt i tak med stora fönster i butiksdelen som ger bra ljusinsläpp.

I fastigheten finns totalt strax över 5 000 kvm lokalytor för kontor, butik och logistik/produktion som kan anpassas i storlek efter hyresgästernas önskemål. Parkering finns dels på framsidan av fastigheten, men också på den inhägnade innergården.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel. En kort promenad från fastigheten finns Scandic och Biltema.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Maria Station 450 och till närmaste hållplats för regionbussarna är det 350 meter.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Musköten 9

 • Lokalarea (LOA):

  5140 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Kundparkering

  Ja

 • Säkerhetsstängsel

  Ja

 • Laddplatser att hyra

  Ja

Lediga lokaler i fastigheten

Inhägnad kontors- och lagerlokal på Berga
Inhägnad kontors- och lagerlokal på Berga

Muskötgatan 4

Inhägnad kontors- och lagerlokal på Berga

Karta

Hitta till Muskötgatan 4 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.