Hoppa till innehåll
Exteriör

Mörsaren Västra 13

Mörsaren Västra 13 finns på företagsområdet Berga, norr om Helsingborg centrum. Här finns kontor, hotell, restauranger och mycket mer.

Om fastigheten

Fastighet med kontor och lager

På populära Berga i Helsingborg erbjuder Mörsaren Västra ljusa och rymliga kontorslokaler, för en trivsam arbetsmiljö. I anslutning till kontorsdelen finns en rymlig lageryta med 12 markportar för smidig lastning av gods.

Inhägnad tomt

Den inhägnade tomten erbjuder gott om utrymme för containrar samt uppställningsområde.

Goda parkeringsmöjligheter

Utanför fastigheten finns parkeringsplatser – passande för medarbetare och kunder med bil.

Ett levande företagsområde nära Maria station

Fastigheten ligger på Berga Företagsområde ca 4 km norr om Helsingborgs centrum. Här finns kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljhandel som verkar inom olika branscher. På andra sidan gatan ligger Maria station med sina tågförbindelser till centrum.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel. En kort promenad från fastigheten finns Scandic och Biltema.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Maria Station 100 meter bort och till närmaste hållplats för regionsbussarna är det 450 meter.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Mörsaren Västra 13

  • Lokalarea (LOA):

    3970 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Lediga lokaler i fastigheten

Ljusa kontorslokaler med bra läge på Berga
Ljusa kontorslokaler med bra läge på Berga

Florettgatan 4

+4

Ljusa kontorslokaler med bra läge på Berga

Karta

Hitta till Florettgatan 41 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida  Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.