Hoppa till innehåll
Exteriör

Lansen 3

Lansen 3 finns på företagsområdet Berga, norr om Helsingborg centrum. Det är smidigt att ta sig till Berga, både motorväg och tågstation ligger intill.

Om fastigheten

Fastighet med både kontor och lager

Lansen 3 erbjuder flexibla kontors- och lagerlokaler på populära Berga i Helsingborg.Lagerlokalerna har anslutande portar för enkel av- och pålastning av gods.

Bra parkeringsmöjligheter

Parkeringsplatser och uppställningsområde hittar du i direkt anslutning till fastigheten – passande för medarbetare och kunder med bil. Fastigheten är inte inhägnad, men företagen som verkar i området skapar liv och rörelse.

På bra läge

Fastigheten ligger på Berga företagsområde ca 4 km norr om Helsingborgs centrum. Här finns kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljhandel som verkar inom olika branscher. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer.

Kommunikation

200 m till bussförbindelse, 500 till Pågatågstation. Fastigheten ligger intill norra infarten med tillfarter till E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når du på cirka 20 minuter.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Lansen 3

  • Lokalarea (LOA):

    1340 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Letar du lokaler i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lokal till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lokaler.

Våra lediga lokaler i Helsingborg

Karta

Hitta till Florettgatan 29A i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.