Hoppa till innehåll
Fastigheten

Lansen 2

Här finns lokaler för så väl butik som kontor och lager under samma tak. En central fastighet på Berga med närhet till större vägnät.

Om fastigheten

Fastighet med lager

Lansen 2 erbjuder flexibla lagerlokaler med port, på populära Berga i Helsingborg.

Bra parkeringsmöjligheter

Parkeringsplatser hittar du i direkt anslutning till fastigheten – passande för medarbetare och kunder med bil. Fastigheten är inte inhägnad, men företagen som verkar i området skapar liv och rörelse.

På bra läge

Fastigheten är belägen på Berga företagsområde ca 4 km norr om Helsingborgs centrum. Här finns kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljhandel som verkar inom olika branscher. 

Service

Inom promenadavstånd finns grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger. Tre kilometer bort finns Väla centrum med shopping, apotek, matvarubutik och restauranger. I området finns även serviceutbud för bil och fordon samt cykel.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Området ligger i nära anslutning till motorvägen med E4/E6 både norrut och söderut. Goda parkeringsmöjligheter finns i hela området. Från Maria Station når du Helsingborg C på 6 minuter. Området trafikeras även med både lokal- och regionbussar.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Lansen 2

  • Lokalarea (LOA):

    5703 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Letar du lokaler i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lokal till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lokaler.

Våra lediga lokaler i Helsingborg

Lediga lokaler i fastigheten

Lager med port på Berga
Lager med port på Berga

Florettgatan 35

Lager med port på Berga

Karta

Hitta till Florettgatan 31, Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.