Hoppa till innehåll
Exteriör

Kroksabeln 20

Fastighet på utmärkt läge på Berga med butikslokaler, kontor och lager. Lokalerna är i olika storlekar och har ett strålande skyltläge med bra parkeringsmöjligheter.

Om fastigheten

Utmärkt skyltläge med parkering och laddstolpar

Kroksabeln 20 har lokaler i olika storlekar, två lite större med stora glaspartier. Lokalerna har ett strålande skyltläge med bra parkeringsmöjligheter precis utanför. Här finns laddstolpar till förfogande för hyresgästerna. 

Mindre lagerlokaler med portar

I den södra delen av fastigheten finns det mindre lagerlokaler med tillhörande kontor. Varje lokal är försedd med portar i en höjd om minst 3 meter. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad från fastigheten bort finns Scandic och Biltema.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan 175 meter bort eller Muskötgatan 200 meter bort.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kroksabeln 20

 • Lokalarea (LOA):

  4277 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Lager

  Ja

 • Portar

  Ja

 • Laddplatser

  Ja

 • Parkering

  Ja

 • Avstånd buss

  100 meter

Karta

Hitta till Florettgatan 16 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Hanson

Frida Hanson

Förvaltare
042-490 46 62
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.