Hoppa till innehåll
Exteriör

Kroksabeln 19

Kontor och lager på bra skyltläge. Över 9 meter i takhöjd inne i lagret och kontorslokalerna är i två våningar.

Om fastigheten

Kontor och lager med bra takhöjd

Kroksabeln 19 är byggd i mitten av 1980-talet med både kontor och lagerdelar. Över 9 meter i takhöjd inne i lagret och kontorslokalerna är i två våningar.

Kontorshotell

På andra våningen finns ett populärt kontorshotell med uppskattade sociala ytor. 

Bra skyltläge

Skyltläget är ypperligt med många företag i närheten och mycket människor i rörelse på Berga. På tomten finns stora ytor för parkering och delar av ytorna är inhägnade med stängsel. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den egna fastigheten finns en restaurang med flera restauranger ett stenkast bort.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kroksabeln 19

 • Lokalarea (LOA):

  8016 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Restaurang

  Ja

 • Padelanläggning

  Ja

 • Lager

  Ja

 • Takhöjd

  9 meter

Karta

Hitta till Florettgatan 14 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.