Hoppa till innehåll
Exteriör

Kroksabeln 12

Här finns lokaler för så väl butik som kontor och lager under samma tak. En central fastighet på Berga med närhet till större vägnät.

Om fastigheten

Butiks- kontors- och lagerlokaler

Detta är en fastighet i två plan. I huset finns många olika företag som butiker, kontor och restaurang. Företagen är små till mellanstora med både kontorslokaler och lager i anslutning.

Lokalerna är ljusa och moderna eftersom vi löpande har renoverat. Bra parkeringsmöjligheter runt hela fastigheten. Den västra delen av innergården är inhägnad med stängsel. Det finns en busshållplats precis intill huset. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kroksabeln 12

 • Lokalarea (LOA):

  15 052 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Restaurang

  Ja

 • Avstånd buss

  20 meter

 • Parkering

  Ja

 • Våningsplan

  2

Letar du lokaler i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lokal till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lokaler.

Våra lediga lokaler i Helsingborg

Karta

Hitta till Garnisonsgatan 19 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.