Hoppa till innehåll
Exteriör

Kroksabeln 11

Fastigheten vid Garnisonsgatan, en av de mest attraktiva gatorna i området.
Byggnaderna är i ett plan med många olika verksamheter.

Om fastigheten

Perfekt läge längs en av de mest populära gatorna

Fastigheten består av tre olika huskroppar och här finns många olika verksamheter. Kroksabeln 11 är attraktiv då den sträcker sig längs med Garnisonsgatan som är en av de mest populära gatorna på Berga. 

Löpande moderniseringar

Fastigheten som är från 1967 har löpande renoverats och moderniserats. De senaste åren är det genomfört takbyte, ommålning av fasader, asfaltering av gårdarna mellan husen samt byte till aluminiumfönster. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic och Biltema.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 250 meter eller Muskötgatan 200 meter bort.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kroksabeln 11

 • Lokalarea (LOA):

  7926 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Portar

  Ja

 • Parkering

  Ja

 • Avstånd buss

  50 meter

Lediga lokaler i fastigheten

Lagerlokal på Berga
Lagerlokal på Berga

Muskötgatan 19

Lagerlokal på Berga

Kontor med lager på Berga
Kontor med lager på Berga

Muskötgatan 23

Kontor med lager på Berga

Lager med kontor på Berga
Lager med kontor på Berga

Muskötgatan 19

Lager med kontor på Berga

Karta

Hitta till Muskötgatan 17 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.