Hoppa till innehåll

Kroksabeln 11

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kroksabeln 11

 • Lokalarea (LOA):

  7926 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Parkering:

  Ja

Om fastigheten

För mer än 50 år sedan, 1967 byggdes denna fastighet som Wihlborgs första på Berga företagsområde. Fastigheten har därefter löpande renoverats och moderniserats. De senaste åren är det genomfört takbyte, ommålning av fasader, asfaltering av gårdarna mellan husen samt byte till aluminiumfönster. Byggnaden är i ett plan och passar för många olika typer av verksamheter.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Ett stenkast bort finns restaurangerna SMAK, Meny och Holy Greens. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic och Biltema.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 250 meter bort som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2 eller Muskötgatan 200 meter bort som trafikeras av linje 22.

Lediga lokaler i fastigheten

Lokal för lager/produktion

Muskötgatan 19

Lokal för lager/produktion

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hans Segerfeldt

Hans Segerfeldt

Förvaltare
042-490 46 60
Skicka e-post