Hoppa till innehåll
Exteriör

Kniven 3

På företagsområdet Berga hittas fastigheten Kniven 3. Att ta sig hit är enkelt, både via bil med motorvägen intill men även med pågatåg.

Om fastigheten

Inhägnad lager- och logistiklokal

På populära Berga industriområde, i Helsingborg, hittar ni Kniven 3. En fastighet med 3 300 kvm generös lageryta med tillhörande portar.

Rymligt utomhusområde

Det inhägnade utomhusområdet erbjuder utrymme för förvaring av containrar, samt av- och pålastning av lastbilsgods.

På bra läge

Berga industriområde är beläget ca 4 km norr om Helsingborgs centrum. Här finns kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljhandel som verkar inom olika branscher. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och de närmaste grannarna är Scandic och Biltema.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 300 meter bort och närmaste hållplats för regionbussarna mot Höganäs ligger 450 meter bort.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Kniven 3

  • Lokalarea (LOA):

    4791 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Karta

Hitta till Mörsaregatan 19 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.