Hoppa till innehåll
Exteriör

Hillebarden 1

Stora butiksytor med glaspartier längs hela fasaden. Hillebarden 1 passar verksamheter som kräver en högre takhöjd.

Om fastigheten

Stora butiksytor med kontorslokaler

Stora butiksytor med glaspartier längs hela fasaden. I fastigheten finns också en restaurang. 

Här finns också mindre kontorslokaler i mittendelen av byggnaden. 

Fantastiskt skyltläge

Hillebarden 1 är belägen på Bergas mest attraktiva gata, Garnisonsgatan. Här passerar många bilar dagligen vilket gör fastigheten till ett fantastiskt skyltläge. 

Här finns laddstolpar på parkeringen till förfogande för hyresgästerna. 

Lämpligt för verksamheter som kräver en högre takhöjd

Fastigheten är i ett plan och som lämpar sig för verksamheter som kräver en högre takhöjd. Fastigheten byggdes i början av 70-talet har löpande renoverats och moderniserats. De senaste åren har vi renoverat fasaden och kontoren, bytt ut flera portar och under 2020 renoverades entré och kundmottagning. I fastigheten finns idag fyra olika hyresgäster, bl.a. Däckia som suttit i fastigheten sedan den byggdes.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic.

Kommunikation

Väljer du bilen når du snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Muskötgatan 100 meter bort.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Hillebarden 1

 • Lokalarea (LOA):

  9031 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Laddstolpar

  Ja

 • Skyltläge

  Ja

 • Restaurang i huset

  Ja

 • Högre takhöjd

  Ja

Letar du butikslokal i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt butikslokal till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga butikslokaler.

Våra lediga butikslokaler i Helsingborg

Karta

Hitta till Garnisonsgatan 16 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Hanson

Frida Hanson

Förvaltare
042-490 46 62
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.