Hoppa till innehåll
Exteriör

Hakebössan 2

Lager och kontorslokaler på Berga. Fastigheten ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an.

Om fastigheten

Lager och kontorslokaler

Här ligger våra populära Bergalängor med lager och kontorslokaler. Området är inhägnat av säkerhetsstängsel. 

Detta är en industrifastighet som ligger på Berga, med närhet till motorvägen, bussförbindelser och Väla köpcentrum. 

Service

I fastigheten finns en restaurang. Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än två kilometer bort. I utkanten av området finns flera matbutiker. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och ett par hundra meter bort hittar du Scandic och Biltema.

Kommunikation

Väljer du bilen når du snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.
Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station ca 2 km bort (anslutningsbuss finns). Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Karbingatan, regionbussarna mot Höganäs stannar ca 500 meter bort vid hållplatsen Berga Brohult.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Hakebössan 2

  • Lokalarea (LOA):

    9374 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Lediga lokaler i fastigheten

Lager med trevligt kontor på Berga
Lager med trevligt kontor på Berga

Karbingatan 14

Lager med trevligt kontor på Berga

Karta

Hitta till Karbingatan 16 i Helsingborg. 

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.