Hoppa till innehåll
Armborstet 6, exteriör drönarbild

Armborstet 6

Ljus och modern kontorsfastighet med stort lager om 3800 kvm. Här finns goda parkeringsmöjligheter och ett utmärkt skyltläge.

Om fastigheten

Modernt kontor och lagerfastighet med bra skyltläge

Ljus och modern kontorsfastighet med stort lager om 3 800 kvm. Här finns goda parkeringsmöjligheter och ett utmärkt skyltläge. 

Huset är i två plan med ljusa kontorsrum på bottenplan och större konferensrum med många fönster på våningen ovanför. Byggnaden har adderats i efterhand med ett stort lager om 3800 kvm där en möbelaffär huserar.   

Om Berga

Berga är ett attraktivt område för kontor, byggvaruhus, bilförsäljning och hotell med mera. Transporten hit är enkel och smidig med både bil och kollektivtrafik. Motorvägen ligger nämligen alldeles intill med tillfarter till både E4:an och E6:an. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic och Biltema. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger finns två kilometer bort.

Kommunikation

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Armborstet 6

 • Lokalarea (LOA):

  4219 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Goda parkeringsmöjligheter

  Ja

 • Skyltläge

  Ja

 • Avstånd buss

  700 meter

 • Antal våningar

  2

Armborstet 6, exteriör
Nytt blockArmborstet 6, exteriör
Nytt blockArmborstet 6, exteriör

Letar du lagerlokal i Helsingborg?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lösning till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lagerlokaler.

Våra lediga lagerlokaler i Helsingborg

Karta

Hitta till Lilla Garnisonsgatan 41 i Helsingborg.

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.