Hoppa till innehåll
Exteriörsbild

Armborstet 4

Välkommen till en fastighet med ljusa kontor och unik vindsvåning. Här finns bra kommunikation med närhet till busshållplatser.

Om fastigheten

Vindsvåning med karaktär och ljusinsläpp

Vindsvåningen i fastigheten är omgjord till kontor med fina träbalkar och stora fönsterpartier. De många fönster som pryder fasaden ger fint ljusinsläpp till kontorslokalerna.

Armborstet byggdes 1988 med röd tegelfasad och takpannor i liknande kulör. 

Laddstolpar för elbilar

På parkeringen utanför finns det laddstolpar för hyresgästerna. 

Berga Företagsområde

Fastigheten ligger på Berga Företagsområde cirka 4 kilometer norr om Helsingborgs centrum. Företagen representeras av mindre till medelstora företag. 

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det är nära till Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger. I utkanten av området finns också flera stora mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic och Biltema.

Kommunikation

Här är det nära till väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.
Väljer du att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns också flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Armborstet 4

 • Lokalarea (LOA):

  2869 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Parkeringsmöjlighet

  Ja

 • Laddstolpar

  Ja

 • Avstånd busshållsplats

  450 meter

Lediga lokaler i fastigheten

Trevligt kontor på Berga
Trevligt kontor på Berga

Lilla Garnisonsgatan 31

+3

Trevligt kontor på Berga

Charmig kontorslokal på Berga
Charmig kontorslokal på Berga

Lilla Garnisonsgatan 31

Charmig kontorslokal på Berga

Karta

Enkelt att hitta till Lilla Garnisonsgatan 31 i Helsingborg.

Om området

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hannes Ivarsson

Hannes Ivarsson

Förvaltare
042-490 46 64
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.