Hoppa till innehåll
Fastigheten

Flintyxan 5

Fastigheten ligger på Ättekulla industriområde som sedan många år varit ett utpräglat område för lager och logistik.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Flintyxan 5

  • Lokalarea (LOA):

    4847 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

Fastigheten ligger på Ättekulla industriområde med anslutning till Helsingborgs södra infart, E6:an. Buss inom området. 3 km till stort köpcentra, Råå.          

Service

Köpcentra Råå ca 3 km med livsmedel, och diverse butiker. Cirka 8 km till Helsingborgs centrum.

Kommunikation

Fastigheten ligger endast 3 km från E6:an och E4:an och 5 km från Helsingborgs hamn. Möjlighet till järnvägsspår in i fastigheten och byggnaden finns.

Lediga lokaler i fastigheten

Lagerlokal med mindre kontor på Ättekulla
Lagerlokal med mindre kontor på Ättekulla

Stenbrovägen 34

Lagerlokal med mindre kontor på Ättekulla

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Strax söder om Helsingborg ligger Ättekulla, ett företagsområde som har blivit en favorit för såväl transport- och entreprenadföretag som för grossister.

Läs mer om Ättekulla

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Inger Alm

Inger Alm

Förvaltare
042-490 46 25
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.