Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Ättekulla i Helsingborg

Strax söder om Helsingborg ligger Ättekulla, ett företagsområde som snabbt har blivit en favorit för såväl transport- och entreprenadföretag som för grossister. Med generöst serviceutbud och superbt läge intill E6 är det inte konstigt att många väljer att förlägga sin verksamhet här.

Området som möter industriföretagens behov

På omtyckta Ättekulla har några av Helsingborgs största produktionsföretag verkat i mer än 50 år. Hela området är planerat och utvecklat för att möta industriföretagens logistikbehov, med breda vägar och generösa parkeringsmöjligheter för bil, buss och andra tunga transporter. Tack vare den egna motorvägsavfarten är det enkelt att ta sig ut på E6 och vidare mot hamnen, Malmö och Göteborg. Dessutom finns det både bensinstation, verkstad och maskinuthyrning på området.

Wihlborgs är en stor kommersiell fastighetsägare på Ättekulla. Vi har lediga lokaler som lämpar sig väl för produktion, lager, verkstad och industri. En kort promenad från våra fastigheter finns flera bra lunchställen och grönområden. Och vill du unna dig något extra, så passa på att besöka det lokala fiskrökeriet.

Precis vid den södra motorvägsavfarten till Helsingborg finns våra fastigheter på Ättekulla. Området har en bra mix av företag med olika verksamheter inom bland annat logistik och serviceområdet.

Max Alsborn, fastighetschef Ättekulla
Max Alsborn, fastighetschef Ättekulla

4 lediga lokaler på Ättekulla

Visa fler
Lager med kontor på Ättekulla

Stenbrovägen 40

Lager med kontor på Ättekulla

Trevlig lagerlokal med markport och kontor

Stenbrovägen 40

Trevlig lagerlokal med markport och kontor

Omlastningsterminal med ett flertal lastbryggor

Bunkagårdsgatan 13

Omlastningsterminal med ett flertal lastbryggor

Behöver du lokal på Ättekulla?

Kontakta mig. Jag hjälper dig vidare i tankarna.

Bild på Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman

Förvaltare
042-490 46 09
Skicka e-post