Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Ättekulla i Helsingborg

Strax söder om Helsingborg ligger Ättekulla, ett företagsområde som har blivit en favorit för såväl transport- och entreprenadföretag som för grossister.

5 lediga lokaler på Ättekulla

Lager med kontor på Ättekulla
Lager med kontor på Ättekulla

Stenbrovägen 40

Lager med kontor på Ättekulla

Lagerlokal på Ättekulla
Lagerlokal på Ättekulla

Stenbrovägen 42

Lagerlokal på Ättekulla

Lagerlokal med mindre kontor på Ättekulla
Lagerlokal med mindre kontor på Ättekulla

Stenbrovägen 34

Lagerlokal med mindre kontor på Ättekulla

Precis vid den södra motorvägsavfarten till Helsingborg finns våra fastigheter på Ättekulla. Området har en bra mix av företag med olika verksamheter inom bland annat logistik och serviceområdet.

Magnus Lambertsson, regionchef Wihlborgs Helsingborg
Magnus Lambertsson, regionchef Wihlborgs Helsingborg

Området som möter industriföretagens behov

På omtyckta Ättekulla har några av Helsingborgs största produktionsföretag verkat i mer än 50 år. Hela området är planerat och utvecklat för att möta industriföretagens logistikbehov, med breda vägar och generösa parkeringsmöjligheter för bil, buss och andra tunga transporter. Tack vare den egna motorvägsavfarten är det enkelt att ta sig ut på E6 och vidare mot hamnen, Malmö och Göteborg. Dessutom finns det både bensinstation, verkstad och maskinuthyrning på området.

Vi på Wihlborgs är en stor kommersiell fastighetsägare på Ättekulla. Vi har lediga lokaler som lämpar sig väl för produktion, lager, verkstad och industri. En kort promenad från våra fastigheter finns flera bra lunchställen och grönområden. Och vill du unna dig något extra, så passa på att besöka det lokala fiskrökeriet.

Behöver du lokal på Ättekulla?

Kontakta mig. Jag hjälper dig vidare i tankarna.

Bild på Magnus Lambertsson

Magnus Lambertsson

Regionchef Helsingborg
042-490 46 73
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.