Hoppa till innehåll
Fastighetsbild

Bunkalund Östra 8

Fastigheten ligger på Ättekulla industriområde som sedan många år varit ett utpräglat område för lager och logistik.

Om fastigheten

Fastigheten är belägen på Ättekulla industriområde som sedan många år varit ett utpräglat område för lager och logistik. Fastigheten ligger endast 3 km från E6/E4 och 5 km från Helsingborgs hamn. Fastigheten har en stor inhägnad tomt varav ca. 1800 kvm är disponibelt som uppställningsyta.  Möjlighet till järnvägsspår in i fastigheten och byggnaden finns.

Service

Det finns en hel del lunchmöjligheter i närheten av Ättekulla industriområde. Närhet till Råå köpcentra med livsmedel och diverse butiker är också ett stort plus, nås på endast några minuters färd.

Kommunikation

Fastigheten ligger endast 3 km från E6:an och E4:an och 5 km från Helsingborgs hamn.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Bunkalund Östra 8

  • Lokalarea (LOA):

    6300 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Lediga lokaler i fastigheten

Omlastningsterminal med ett flertal lastbryggor
Omlastningsterminal med ett flertal lastbryggor

Bunkagårdsgatan 13

Omlastningsterminal med ett flertal lastbryggor

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Strax söder om Helsingborg ligger Ättekulla, ett företagsområde som har blivit en favorit för såväl transport- och entreprenadföretag som för grossister.

Läs mer om Ättekulla

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida  Hanson

Frida Hanson

Förvaltare
042-490 46 62
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.