Cdon flyttar till Wihlborgs

Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Cdon om 2000 m² i Baltzar City i centrala Malmö.

Baltzar City ligger i korsningen Södergatan/Baltzargatan. I markplan finns butiker som Stadium, Malene Birger, Bitte Kai Rand, Holy Greens med flera. På resterande våningar finns kontor med Skandia, Espresso House, Twilio och Resurs Bank som några av hyresgästerna. Den 1 oktober flyttar Cdon in.

-       Vi ser fram emot flytten till Baltzar City. Här får vi toppmoderna lokaler på absolut bästa läge i Malmö med närhet till kommunikationer och det breda utbud av restauranger och butiker som finns i city. Tillsammans med Wihlborgs skapar vi en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare, säger Magnus Fredin, vd för Cdon.

-       Vi ser ett stort intresse för Baltzar City som är en modern fastighet på Malmös mest centrala läge, endast ett par minuter från centralstationen. Cdon är ett spännande bolag och vi är glada att kunna välkomna dem till Wihlborgs, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

I Baltzar City finns ytterligare 1 400 m² lediga kontorsytor.

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)


Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn.
I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget.

Fastigheternas bokförda värde uppgår till 33 mdkr med ett årligt hyresvärde om 2,4 mdkr.

Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.