Hoppa till innehåll

Wihlborgs fastighetsbestånd

Vårt fastighetsbestånd utgörs av kommersiella fastigheter i Öresundsregionen.

Fastighetsförteckning

Ladda ner fastighetsförteckningen

Vi växer där det växer som mest

Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Malmö

Wihlborgs i Malmö

Malmö har vind i seglen och siktet inställt mot horisonten. Resultaten av de senaste decenniernas målmedvetna investeringar i att bygga en attraktiv stad växer fram dag för dag. Med sitt strategiska läge är Malmö idag Sydsveriges hetaste tillväxtregion inom näringsliv, högre utbildning och för boende. Långsiktighet och framtidstro är två kännetecken för Malmös satsningar. 

Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Malmö med totalt 102 fastigheter i beståndet om 633 000 m². Här har vi koncentrerat våra fastigheter till dessa områden: Arlöv/Bernstorp, Dockan, Centrum, Fosie/Jägersro, Limhamn, Hyllie/Svågertorp, Medeon, Norra Sorgenfri och Nyhamnen.

Se våra fastigheter i Malmö

Vårt huvudkontor i Malmö ligger på Dockplatsen 16 i Dockan, Västra Hamnen. 
Vägbeskrivning till oss på Dockplatsen 16 i Malmö.

Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborg

Wihlborgs i Helsingborg

Med ett strategiskt läge där Öresund är som smalast, och med Helsingör på andra sidan, är Helsingborg idag Sveriges näst största containerhamn. I kombination med närheten till pulsådrorna E4, E6 och E20 är Helsingborg ett expansivt logistiknav som drar till sig ett växande antal företag. Staden ligger i framkant inom såväl nytänkande och innovation, som inom service och omsorg.

Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborg med totalt 106 fastigheter i beståndet om 666 000 m² fördelat på tre områden; Centrum, Berga och Söder.

Se våra fastigheter i Helsingborg

Vårt kontor i Helsingborg ligger på Terminalgatan 1 på Helsingborg C.
Hitta till oss med vägbeskrivning!

Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Lund

Wihlborgs i Lund

Lund är den tusenåriga staden med en förmåga att ständigt förnyas. Dagens Lund är mitt i en unik omvandling som påverkar området från Lund C till det nya området Brunnshög i stadens nordöstra delar. Kring forskningsanläggningarna MAX IV och ESS växer det fram en helt ny stadsdel som när den är klar beräknas vara platsen för 40 000 boende och sysselsatta. Lund har en vision om att Brunnshög ska bli ett internationellt föredöme inom hållbart stadsbyggande.

I Lund har Wihlborgs koncentrerat sitt bestånd till två förvaltningsområden: Ideon och Centrum/Gastelyckan. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Lund med totalt 34 fastigheter i beståndet om 273 000 m².

Se våra fastigheter i Lund

Vårt kontor i Lund ligger på Scheelevägen 17 på Ideon Science Park området.
Vägbeskrivning till Scheelevägen i Lund

Wihlborgs är bland de största kontorsfastighetsägarna i Köpenhamn

Wihlborgs i Köpenhamn

Köpenhamn utgör tillsammans med Malmö navet i den expansiva Öresundsregionen, med Öresundsbron som förbindande länk. Med den snabbt växande Copenhagen Airport är tillgängligheten till och från Köpenhamn mycket god. 

Ända sedan Wihlborgs etablerade sig i Köpenhamn år 1996 har positionen på marknaden stadigt blivit starkare. I Köpenhamn äger och förvaltar Wihlborgs idag 63 fastigheter om 707 000 m². Detta placerar Wihlborgs bland de 6–7 största kontorsfastighetsägarna i Köpenhamn.

Se våra fastigheter i Köpenhamn

Vårt kontor i Danmark ligger på Mileparken 22A i Skovlunde, Köpenhamn.
Vägbeskrivning till vårt kontor i Skovlunde