Hoppa till innehåll

Blocket 1, Limhamn

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Blocket 1, Limhamn

 • Lokalarea (LOA):

  6.816 kvm

 • Stad:

  Malmö

 • Småföretagaranda

  Ja

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Annetorps företagsby, ett område för små till medelstora företag några km sydväst om Malmös stadskärna. Området har gröna omgivningar med närhet till både Hyllie och Öresundsbron. Några minuter från fastigheten finner man Limhamn centrum med all service man kan tänkas behöva.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.

Kommunikation

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie Tågstation.

Lediga lokaler i fastigheten

Trevligt kontor med lagermöjlighet

Limhamnsgårdens allé 35

Trevligt kontor med lagermöjlighet

Litet effektivt kontor

Limhamnsgårdens allé 37

Litet effektivt kontor

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Erik Axell

Erik Axell

Förvaltare
040-690 57 06
Skicka e-post
Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post