Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler på Limhamn, Malmö

De flesta kanske förknippar Limhamn med sköna boendemiljöer, levande gator och torg men Limhamn har också en stark industriell historia med både kalkbrott, cementillverkning och en mix av både stora och små företag.

En välmående stadsdel med tradition av samverkan och nytänkande

Det stora kalkbrottet lade bokstavligt talat grunden för cementtillverkningen på Limhamn under 1800-talets andra hälft. Cementen satte lilla Limhamn på världskartan och stadsdelens stolta identitet finns kvar än idag. Idag är Limhamn ett trivsamt område med stort serviceutbud och goda kommunikationer. Här finns det mesta man kan tänka sig behöva inom promenadavstånd. Dessutom ligger Malmö bara en kort cykeltur, eller 20 minuter med stadsbuss, härifrån. Det vackra läget vid havet och närheten till stan gör att många vill bo och arbeta här. Just nu expanderar Limhamn snabbt på bostadssidan, dels vid hamnen, dels mot Hyllie. 

På Limhamn samlas stora och små företag från en mängd olika branscher. Den gemensamma nämnaren är den starka entreprenörsandan och långa traditionen av samverkan. Wihlborgs är en engagerad kommersiell fastighetsägare som erbjuder kontor, lager och industrilokaler på några av Limhamns mest attraktiva lägen.

Våra fastigheter på Limhamn

Blocket 1, Limhamn

Blocket 1, Limhamn

Balken 10, Limhamn

Balken 10, Limhamn

Valvet 1, Limhamn

Valvet 1, Limhamn

Balken 10, Limhamn

Balken 10, Limhamn

Muren 5, Limhamn

Muren 5, Limhamn

Sufflören 3, Hyllie

Sufflören 3, Hyllie

Letar du efter lokaler på Limhamn?

Här kan vi erbjuda både kontor, lager och industrilokaler. Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post