Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Limhamn, Malmö

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

En välmående stadsdel med tradition av samverkan och nytänkande

Det stora kalkbrottet lade bokstavligt talat grunden för cementtillverkningen på Limhamn under 1800-talets andra hälft. Cementen satte lilla Limhamn på världskartan och stadsdelens stolta identitet finns kvar än idag. Idag är Limhamn ett trivsamt område med stort serviceutbud och goda kommunikationer. Här finns det mesta man kan tänka sig behöva inom promenadavstånd. Dessutom ligger Malmö bara en kort cykeltur, eller 20 minuter med stadsbuss, härifrån. Det vackra läget vid havet och närheten till stan gör att många vill bo och arbeta här. Just nu expanderar Limhamn snabbt på bostadssidan, dels vid hamnen, dels mot Hyllie. 

På Limhamn samlas stora och små företag från en mängd olika branscher. Den gemensamma nämnaren är den starka entreprenörsandan och långa traditionen av samverkan. Wihlborgs är en engagerad kommersiell fastighetsägare som erbjuder kontor, lager och produktionslokaler på några av Limhamns mest attraktiva lägen.

4 lediga lokaler på Limhamn

Lagerlokal med omklädning och mindre kontorsyta
Lagerlokal med omklädning och mindre kontorsyta

Limhamnsgårdens allé 23

+3

Lagerlokal med omklädning och mindre kontorsyta

Litet effektivt kontor
Litet effektivt kontor

Limhamnsgårdens allé 37

Litet effektivt kontor

Trivsamt kontor på 2a våningen
Trivsamt kontor på 2a våningen

Limhamnsgårdens allé 17

Trivsamt kontor på 2a våningen

Trevligt kontor med lagermöjlighet
Trevligt kontor med lagermöjlighet

Limhamnsgårdens allé 35

Trevligt kontor med lagermöjlighet

Letar du efter lokaler på Limhamn?

Här kan vi erbjuda både kontor, lager och industrilokaler. Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.