Hoppa till innehåll
Balken 7, fastighet på Schaktugnsgatan 5 i Limhamn, Malmö

Balken 7

Lager/industri med kontor. Här finns det ytor från 103 kvm till 515 kvm och olika hyresgäster.

Vit industrilokal i Limhamn med parkeringsytor utanför, Balken 7.
Lastport in till industrilokalen Balken 7 i Limhamn.
Vit industribyggnad med lastport och stängsel, Balken 7 i Limhamn,

Om fastigheten

Flexibla lager och industrilokaler

Lager/industri med kontor. Här finns det ytor från 103 kvm till 515 kvm och olika hyresgäster. Det är en fastighet som kan erbjuda lösningar till olika behov. Huset byggdes 1989 och har en vit plåtfasad.

Ett konditori finns bakom hörnet. Här kan du köpa både frukostbullar och fikabröd! 

I Annetorps företagsby

Fastigheten är finns i Annetorps företagsby, ett område för små- till medelstora företag i Limhamn, några kilometer sydväst om Malmös stadskärna. 

Området har gröna omgivningar med närhet till både Hyllie och Öresundsbron. Det tar dig bara några minuter till Limhamn centrum.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn ca 5 minuters körväg från fastigheten.

Kommunikation

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie station.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Balken 7

 • Lokalarea (LOA):

  1.820 kvm

 • Stad:

  Malmö

 • Parkeringsmöjligheter

  Ja

 • Byggår

  1989

Lediga lokaler i fastigheten

Litet höglager på Limhamn
Litet höglager på Limhamn

Schaktugnsgatan 5

Litet höglager på Limhamn

Välkomnande kontorslokal med lager och vikport
Välkomnande kontorslokal med lager och vikport

Schaktugnsgatan

+3

Välkomnande kontorslokal med lager och vikport

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Läs mer om Limhamn

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Kristina Borgström

Kristina Borgström

Förvaltare
040-690 57 28
Gör intresseanmälan
Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.